vrijdag 29 maart 2013

Mijn eerste zelfgemaakt krans.

Ik had me voorgenomen om eens lekker een dagje te gaan borduren. Maar Tom had het anders bedacht. Toen we vanmorgen uit geweest waren klom hij meteen op mijn plekje op de bank. Dat doet hij elke dag en dat vind ik niet erg omdat ik dan in alle rust de boel aan kant kan maken.Meestal staat hij niet lang daarna op en gaat ergens anders liggen. Maar vandaag niet."Nou ja" dacht ik,"dan pik ik straks mijn plekje wel terug na de middag wandeling. Als we binnen komen krijgt hij twee snoepjes en breng ik hem zijn bak water {zo verwent is hij dus }Toen ik terug kwam vanuit de keuken....Drie keer raden. Ja,hoor Tom lag weer op mijn plekje.En omdat ik niet echt stil kan zitten ben ik maar aan de freubel gegaan. Met deze krans als resultaat. En Tom?. Die ligt weer op mijn plek.Ach ja, morgen weer een dag zullen we maar zeggen.

7 opmerkingen:

 1. Goed gedaan van je Tom, heeft je vrouwtje wat moois kunnen maken in die tijd
  groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tom is inderdaad behoorlijk verwent. Ik ben zo blij dat ik mijn ouwe baas nog heb. Ik ben blij dat hij niet kan lezen Annie,anders ben ik mijn plek morgen ook kwijt. hihihi.
  Dikke knuf van Rens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Rens, wat is Tom heerlijk verwent, ik vindt het zo leuk om te lezen hoe hij snel op je plekje ging liggen, mijn hond was ook zo :)
  Er zijn dan van die mensen die zeggen jaag hem toch weg, maar dat gaat niet hé, daar voor zijn ze veel te lief, en nu heb je tenminste zo´n mooie krans hihi, dus Tom heeft het helemaal goed gedaan !!!
  Ik wens jou en je familie hele fijne Paasdagen .

  Lieve groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mieke,
  Zo snijd het mes aan twee kanten.hihi Ja,Tom wegjagen staat niet in mijn woordenboek. Ik geniet elke dag van hem.
  Ik wens jou en je familie natuurlijk ook fijne dagen.
  Dikke knuf van Rens

  BeantwoordenVerwijderen
 5. daar heb je een beesie voor he om te verwennen enne ach je plaatsje komt vanzelf wel weer vrij denk ik maar zo he meis een hele fijne dagen en een dikke knuf voor jou en je familie

  liefs anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Anneke.
  Dat is waar. Drie keer raden waar hij nu ligt.hihihi.
  Jullie ook hele fijne dagen.
  Dikke knuf van Rens

  BeantwoordenVerwijderen