dinsdag 19 maart 2013

Erik als machinist.

Erik is bezig met een opleiding tot machinist. En daar zijn we zo apetrots op. Vooral omdat hij een lichte vorm van autisme heeft.Hij is al conducteur bij de VSM,{ Veluwse Stoomtrein Maatschappij}maar de "echte" trein was altijd al zijn droom.Dat wist hij al toen hij een mannetje van vier was. Hij loopt op dit moment stage en mocht direkt de eerste werkdag al met de trein van Nijmegen naar Venlo rijden. Nu rijdt hij het hele traject Nijmegen-Roermond.Vandaag zouden ze met de trein naar Zevenaar rijden.En toevallig wonen we zo dicht langs het spoor,dat de trein bijna door onze achtertuin rijd.Afgelopen zondag zijn we naar het rangeerterrein gelopen om te kijken hoe we de mooiste foto,s konden maken. En dat is gelukt. Ik zag Erik de trein besturen en dat maakt je als moeder zo super trots. Hij doet er zelf redelijk laconiek over,maar hij vind het wel heel geweldig. Erik is "het" voorbeeld van hoe je een droom waar maakt.5 opmerkingen:

 1. Geweldig dat je dit van dichtbij zo kan mee maken he. Wij moeders zijn toch zo trots als onze kinderen weer iets hebben bereikt toch!!
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. liebe Renske,
  die was zeer geschriebe met gevoel. Ik kan me voorstellen dat al uw gedachten met uw zoon, en dat is als een klein wonder. De weg is vaak druk met stenen geraakt door ziekte en lijden, maar de hoop draagt ​​ons verder en verder.
  wenst alle de beste, kun je echt trots op zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Grüße von
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Renske, wat een geweldig verhaal, je kunt met recht trots op je zoon zijn :)
  Ik wens Erik veel geluk met zijn opleiding tot machinist !!

  Lieve groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's Rens, en ik kan me zo goed voorstellen dat je trots op je zoon bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja,wat kun je trots zijn als je kinderen het goed doen. Erik schreef op zijn Facebook dat de rit van gister toch wel de mooiste rit van de hele stage was. Gistermorgen stond hij te zingen onder de douche.En dat voor Erik. Dat is heel wat.
  Dikke knuf van Rens

  BeantwoordenVerwijderen