zondag 6 januari 2013

Burgers Zoo

Gister zijn we een dag naar de dierentuin geweest.Erik {mijn jongste zoon} en ik hebben een jaar kaart gekocht en we kunnen nu gaan wanneer en hoe vaak we willen. En die kaart gaan we heel vaak gebruiken.Dieren vervelen nooit. En we hadden geluk. De tijger liet zich heel mooi fotograveren en ook de sri lanka panter konden we bijna aaien. Het is dat het glas er tussen zat. Mijn dag kon niet meer stuk. s,Middags kwamen mijn oudste zoon en schoondochter en we hebben nog een super tijd gehad in de Bush,waar een Pasar Malam was. Daarna lekker even in de Ocean gezeten  en door naar de Desert,waar we ook nog even hebben gezeten. En fantastische dag was het. Ik heb mijn foto,s op facebook geplaatst,maar ik wil er toch ook een paar op mijn blog plaatsen. 

6 opmerkingen:

 1. Mooie foto's meis
  En heerlijk dat je zo fijne dag hebt gehad
  Fijne dag vandaag, groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Annie,
  Ik wens jou ook een hele fijne dag.

  Dikke knuf van Rens

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wij komen bijna elk jaar een keer in Burgers Zoo. Het is zo mooi, je kunt er zo genieten. Volgende week staat bij ons Artis op het programma. Ben benieuwd hoe die dierentuin is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Amarins.
   Artis is ook best mooi.Wij gaan er elk jaar een keer heen.
   Maar ik ben wel blij dat Burgers Zoo zo lekker dichtbij is.het is inderdaad echt genieten.
   Dikke knuf van Rens

   Verwijderen
 4. Wat je zegt Rens, dieren vervelen nooit. Wij hebben een paar jaar een jaarkaart gehad van Disney, en hoewel ze hier in Florida 4 parken hebben, hadden we het op een gegeven moment wel gezien. We hebben vorig jaar niet verlengd, en ik heb het nog geen moment gemist. Maar een dierentuin is toch anders, dieren leven en het blijft altijd leuk om ernaar toe te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ria.
  Een jaar kaart voor Disney.Dat lijkt me geweldig.
  Maar je hebt gelijk,dieren verassen altijd met hun onvoorspelbare gedrag.En een mechanisch iets blijft altijd hetzelfde.
  Dikke knuf van Rens

  BeantwoordenVerwijderen