donderdag 25 april 2013

Wat een verassing.


Toen Jonathan en ik gister thuis kwamen lag er een heel mooi pakket op de mat. 
Ik maakte het open en mijn hart maakte een sprongetje. Ik heb een give away gekregen van Joke.
Er zat een hele lieve kaart bij.Ik ben zo super blij met dit mooie kado,dat wil ik iedereen even laten weten.
Joke,dank je wel voor de mooie verassing. Ik geef je een hele dikke knuf.


zaterdag 20 april 2013

Muis

Gisteravond voordat ik Tom uit wilde laten hoorde ik in de keuken wat geritsel. Nu ben ik helemaal niet bang uitgevallen,dus ik ging op zoek naar waar het geluid vandaan kwam. Het bleek een plastic zak te zijn waar nog een paar boterhammen in zaten die ik voor Tom apart had gelegd.Ik pakte de zak uit het kastje en keek of ik de oorzaak van het geritsel zag. En ja hoor, een klein veldmuisje was in de zak heen en weer aan het springen. Ik heb de zak buiten opengemaakt en het muisje verdween in de donkere avond..De boterhammen heb ik weg gegooid. 


zaterdag 13 april 2013

De koeien mochten vandaag weer de wei in.




Vanmorgen mochten de dames de wei weer in. Ik wilde er heel graag heen om te kijken hoe ze de wei in huppelen en springen.Maar daarvoor waren we te laat van huis gegaan. Dom,dom,dom. Terwijl we er zo dichtbij wonen. Erik en ik zijn alsnog even gaan kijken. De koeien stonden al in de wei,maar er waren ook wat kalfjes. En daar smolten we helemaal van, Het rode kalf is pas vier dagen oud. En bij deze boerderij lopen de kippen nog lekker te scharrelen.

dinsdag 9 april 2013

Rije,rije,rije in mijn wagentje


Een tijdje geleden kreeg ik van een hele lieve buurvrouw deze mooi antiek look poppenwagen. Even een paar beren erin en kijk hoe gezellig.

woensdag 3 april 2013

Geborduurde beren.


Elke dag kijk ik tegen deze beren aan die ik zelf gemaakt heb.
En ik word daar heel vrolijk van.