donderdag 31 januari 2013

Even naar de bush

Gistermiddag ben ik even voor een paar uurtjes heerlijk naar burger,s bush  geweest, Heerlijk even ontspannen. Daar kom ik helemaal van tot rust.








vrijdag 25 januari 2013

Een hart met beertjes

Een tijdje geleden heb ik dit mooie hart gekocht. En wat is leuker dan het te vullen met beren.

woensdag 23 januari 2013

Tweede update In the beginning

De tweede update is klaar. Ik werk er nog steeds met heel veel plezier aan. Nu ga ik aan de pauw beginnen die boven de slang zit. Ik verheug me er erg op omdat ik de kleurtjes zo mooi vind.

dinsdag 22 januari 2013

Tom en ik


Terwijl ik lekker zat te borduren,hield Tom een oogje in het zeil. Maar dat werd hem kennelijk toch te vermoeiend. Het valt ook niet mee om al die kruisjes mee te tellen. Dan maar even een middagdutje doen.          

maandag 21 januari 2013

In the beginning.

De eerste update.
De kop is eraf.Zaterdag ben ik er aan begonnen en nu heb ik al een hoekje klaar. De rand heb ik een andere kleur gegeven omdat omdat de tweede naam van mijn kleindochter Violet is. Zo maak ik het heel persoonlijk         .De maan en de sterren zijn origineel wit,maar ik heb ze geel gemaakt net als de zon. dat vond ik vrolijker. Op naar de volgende update.          



Zo gaat het uiteindelijk worden als het helemaal klaar is.

zondag 20 januari 2013

Vogels in de sneeuw.

Wat doe je als je nog cruesli hebt staan die inmiddels door de gezinsleden niet meer gegeten word omdat het te taai is ? Dan voer je het aan de vogels. En die hebben vonden het heerlijk. 



zaterdag 19 januari 2013

In the beginning

Vandaag ga ik met een waanzinnig mooi borduurwerk beginnen. Hij word voor mijn kleindochter.
Ik maak hem op 10 draads aftelstof. En ik werk met 1 draadje.Mijn turbonaalden liggen al klaar,dus ik kan er helemaal voor gaan. Is het geen mooi patroon?

zaterdag 12 januari 2013

Lente etagere.

Gister zag ik deze leuke aardbeienplukkertjes en die kon ik natuurlijk niet laten staan. Ik heb ze in mijn etagere een plekje gegeven en dat staat zo gezellig. Echt al een beetje lente gevoel.





zondag 6 januari 2013

Burgers Zoo

Gister zijn we een dag naar de dierentuin geweest.Erik {mijn jongste zoon} en ik hebben een jaar kaart gekocht en we kunnen nu gaan wanneer en hoe vaak we willen. En die kaart gaan we heel vaak gebruiken.Dieren vervelen nooit. En we hadden geluk. De tijger liet zich heel mooi fotograveren en ook de sri lanka panter konden we bijna aaien. Het is dat het glas er tussen zat. Mijn dag kon niet meer stuk. s,Middags kwamen mijn oudste zoon en schoondochter en we hebben nog een super tijd gehad in de Bush,waar een Pasar Malam was. Daarna lekker even in de Ocean gezeten  en door naar de Desert,waar we ook nog even hebben gezeten. En fantastische dag was het. Ik heb mijn foto,s op facebook geplaatst,maar ik wil er toch ook een paar op mijn blog plaatsen. 





donderdag 3 januari 2013

Limerick


Een aantal jaren geleden heb ik wat gedichtjes geschreven.En ik vind het leuk om af toe zo,n gedichtje te plaatsen.Hier komt de eerste.

Een olifant uit Nieuwegein,
Ging elke dag met dezelfde trein.
En altijd hoorde je hem vitten,
Verdraaid ik kan nergens zitten,
Want die stoelen zijn veel te klein.